Babalar Gunun Kutlu Olsun : CAN KARDEŞLER : Babalar günün kutlu olsun babam... : Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam… babalar günün kutlu olsun.

Babalar Gunun Kutlu Olsun : CAN KARDEŞLER : Babalar günün kutlu olsun babam... : Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam… babalar günün kutlu olsun.. Babalar günün kutlu olsun… derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Bizim için yaptığın her şey için sonsuz teşekkürler. Yokluğun suya yazı yazmak kadar zor, sensizlik; *hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Babalar günün kutlu olsun canım babacım.

Babalar günü sözleri, babalar günü için mesajlar, babalar günü mesajı. Keşke gülüşünü her zaman görüp, kahkahalarını her zaman duyabilseydim; Babalar günün kutlu olsun canım kocam. Babalar günün kutlu www.sozunenguzeli.com olsun can yoldaşım. Babalar günün kutlu olsun… derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım.

Meyou: Babalar Günü niyetine :))
Meyou: Babalar Günü niyetine :)) from 3.bp.blogspot.com
Babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Işte o benim için ölüm. Babalar günü için seçtiğimiz en güzel 5 söz önerisi; Bizim için yaptığın her şey için sonsuz teşekkürler. Bazı süper kahramanların pelerini yoktur. Sen benim dünyamı aydınlatan ve ısıtan güneş ışığımsın canım babam. Yokluğun suya yazı yazmak kadar zor, sensizlik; * her zaman söylemesem de biliyorum aslında babamın onu ne kadar çok sevdiğimi bildiğini.

En büyük huzur babanın omzuna yatıp kokusunu içine çekmek değil midir hayatta.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; 2020 babalar günü'nün tarihini araştırmaya başladı. Babalar günün kutlu olsun… derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Bizim için yaptığın her şey için sonsuz teşekkürler. Bazı süper kahramanların pelerini yoktur. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Bazı süper kahramanların pelerini yoktur. Tüm babalara selamlar… hayatın anlamını ve tüm güzelliklerini öğreten adam benim canım babam babalar günün kutlu olsun… babalar günün kutlu olsun gül yüzlü babam. Sevgili babacığım gurbet uzak olsa da sevgin o kadar yakın ki bilmelisin ellerinden öperim sevgiler. Babalar günün kutlu olsun canım. Doğum günün kutlu olsun babacığım. *üzerime sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var seni çok seviyorum… Çünkü bana hep güç verirsin.

*üzerime sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var seni çok seviyorum… Bazı süper kahramanların pelerini yoktur. Annemin eşi benim ve kardeşimin babası olduğun için hayata sonsuz teşekkürler. Ne kadar uzak olursak olalım, daima kalbimde ve düşüncelerimdesin. Özel günün kutlu olsun… hayatımızın her anında emeği bulunan babalarımızın, babalar gününü kutlar;

Babalara geldik... Babalar gününüz kutlu olsun # ...
Babalara geldik... Babalar gününüz kutlu olsun # ... from i.ytimg.com
* her zaman söylemesem de biliyorum aslında babamın onu ne kadar çok sevdiğimi bildiğini. Okuduğum en güzel ve gizemli kitapsın sen canım kocam. Her ne olursa olsun babalar günü hediyesi ona olan sevgi ve minnettarlığınızı göstermek için harika bir fırsat. Oyun arkadaşım, suç ortağım, en büyük sırdaşım; Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. En güzel resimli ve anlamlı babalar günü kutlama sözleri. Babalar günün kutlu olsun babacığım. Benzemez hiçbir şeye bu sevgi.

Babalar günün kutlu olsun… derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım.

Yüreği koca adam, tek varlığım, babalar günün kutlu olsun. babalık adamlıktır! Baba olabilemk yürek ister, sen ise babaların en güzelisin. Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam… babalar günün kutlu olsun. Yokluğun suya yazı yazmak kadar zor, sensizlik; Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Sen benim dünyamı aydınlatan ve ısıtan güneş ışığımsın canım babam. Her ne olursa olsun babalar günü hediyesi ona olan sevgi ve minnettarlığınızı göstermek için harika bir fırsat. Sen bir dayı değil baba her zaman bir baba gibisin.babalar günün kutlu olsun. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki sen varsın ve milyonlarca insan içinden beni seçmişsin. Yeryüzü yarılsa, güneş patlasa, evren yıkılsa yine beni bırakmayacak adam. En güzel resimli ve anlamlı babalar günü kutlama sözleri. Babalar günün kutlu olsun canım. Yürek dolusu sevgilerimi sunarım kıymetli dayım.

Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır. * her zaman söylemesem de biliyorum aslında babamın onu ne kadar çok sevdiğimi bildiğini. Babalar gününü kutlar ellerinden öperim. Bizim için yaptığın her şey için sonsuz teşekkürler. Allah'ım seni başımızdan hiç eksik etmesin.

Babalar Günü Sözleri | İlk adımlarımı atarken ... 1.sayfa
Babalar Günü Sözleri | İlk adımlarımı atarken ... 1.sayfa from sozlerin.enguzeli.net
19 mayıs atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramı. Çünkü bana hep güç veriyorsun… babalar günün kutlu olsun. Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle… allah seni başımızdan eksik etmesin… nice nice yaşlara. Bazı süper kahramanların pelerini yoktur. Hayatımda böyle bir nimet olduğun için allah'ima şükrediyorum. Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Seni seviyorum iyiki varsın, babalar günün kutlu olsun. Keşke gülüşünü her zaman görüp, kahkahalarını her zaman duyabilseydim;

Sevgili dayıcım babalar gününüzü kutlarım.

Sen bir dayı değil baba her zaman bir baba gibisin.babalar günün kutlu olsun. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Babalar günün kutlu olsun babacığım. Sen benim dünyamı aydınlatan ve ısıtan güneş ışığımsın canım babam. 19 mayıs atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramı. Gül kokulu ellerinden doya doya öperim. Babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Işte o benim için ölüm. Babaların en iyisi, bu gün sadece senin. Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Senden öğrendiğim en önemli üç şey. Her şeyin en iyisini düşünen, kahraman ve fedakar tüm babaların babalar günü kutlu olsun.

Babalar günün kutlu olsun babam babalar gunu. Her ne olursa olsun babalar günü hediyesi ona olan sevgi ve minnettarlığınızı göstermek için harika bir fırsat.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama